In de rechtszaal: belediging van een politieagent

 in Geen categorie

In deze zaak wordt verdachte aangehouden omdat hij geen voorrang heeft verleend bij een rotonde. Verdachte vindt dit onterecht en zijn emoties lopen hoog op.Zijn advocaat vindt dat het allemaal niet zo ernstig is en pleit voor een fors lagere straf. Wat vindt de rechter ervan?

In de rechtszaal: belediging van een politieagent

In deze zaak wordt verdachte aangehouden omdat hij geen voorrang heeft verleend bij een rotonde. Verdachte vindt dit onterecht en zijn emoties lopen hoog op.Zijn advocaat vindt dat het allemaal niet zo ernstig is en pleit voor een fors lagere straf. Wat vindt de rechter ervan?

Geplaatst door Rechtspraak Reporter Tessa op Woensdag 5 september 2018

Recommended Posts

reactie plaatsen

Start typing and press Enter to search