Opnames ”de raadkamer”

 in Geen categorie

Is het jullie opgevallen dat mijn collega’s Adrien, Ilona, Flavia en ik afgelopen donderdag ons televisiedebuut hebben gemaakt?!

We te gast bij het televisieprogramma ”de Raadkamer”. Voor wie het programma niet kent: de Raadkamer is een programma van Peter R. de Vries waarin hij vier gasten uitnodigd om over actuele juridische onderwerpen te praten. Als Rechtspraak Reporters waren we natuurlijk VIP’s!

We moesten ons om 20.00 melden bij de ingang van studio 4 in Hilversum. Daar werden we opgevangen door medewerkers van het programma.

 

Om 21.00 werden we
naar de studio gebracht. Even later kwam Peter binnen om promo’s (dat zijn stukjes van een programma die uitgezonden worden in de reclame) op te nemen.

Dit was voordat het panel binnenkwam. Je ziet de glazen al op tafel staan! Vlak voordat het programma begon vertelde Peter aan het publiek wie de gasten waren: advocaat Gerard Spong, misdaadjournalist Mick van Wely, rechter Jan Moors en Jan Struis van de politiebond. Daarna kwam het panel binnen.

De opnames!

Hier waren Rechtspraak Reporter Ilona en ik in beeld.


Na afloop kregen we een korte rondleiding door de studio. Ook gingen we met Peter op de foto en mocht Flavia hem zelfs interviewen!!

Het was heel erg leuk om de opnames mee te maken en zeker om te mogen kijken hoe de productie van het programma gaat! Hopelijk hebben jullie een beetje kunnen meegenieten. En voor wie het programma (en ons ;-)) nog niet gezien heeft: hier kun je het terugkijken.

Recent Posts

reactie plaatsen

Start typing and press Enter to search