Rechtenstudent Ilona Mertens (27) uit Arnhem: “Iedereen heeft er, bewust of onbewust, in het dagelijks leven mee te maken: het recht en de wet. Ik vind het belangrijk dat iedereen, dus ook de jeugd, weet hoe de rechtspraak er in grote lijnen uitziet. In mijn blogs probeer ik op een toegankelijke, voor de jeugd interessante wijze uit te leggen wat er allemaal bij het recht komt kijken. Ik blog over actuele onderwerpen, bezoek rechtszaken en interview Rechtspraakmedewerkers. Ik hoop jongeren op deze manier te kunnen enthousiasmeren; het recht is namelijk lang niet zo stoffig als vaak gedacht wordt.

3 months ago

Rechtspraak Reporter Ilona

Ik ben onlangs gestopt als Rechtspraak Reporter. Wie neemt het stokje over??
Solliciteer! ⬇️We gaan weer werven! ✍️ 👩‍⚖️ 🎬 🎥 😀 📷
Wil jij ook Rechtspraak Reporter worden? Een jaar lang kijken achter de schermen bij de Rechtspraak ? Dat kan, want wij zijn op zoek naar jongeren die rechtszaken volgen, rechters interviewen, evenementen afstruinen en meer.
Al 3 jaar lang gingen Rechtspraak Reporters je al voor. Zo blogden en vlogden ze over de rechtszaak van Willem Holleeder en waren bij vele echte rechtszaken aanwezig, interviewden rechters en griffiers en kregen trainingen over bv. het gebruik van social media.
Bekijk de video voor een terugblik. Ook Rechtspraak Reporter worden? Lees de vacature tekst voor meer informatie: tinyurl.com/y48eh75a
Reageren voor 18 maart 😀
... See MoreSee Less

Video image
Laad meer
Rechtspraak Reporters

Start typing and press Enter to search